Kurs og foredrag

TARA-metoden Selvhealingskurs

TARA-metoden er en behandlingsmetode der man ved lett berøring av energipunkter på utvalgte steder på kroppen, gjenetablerer evnen til å takle overveldende opplevelser i kropp og sinn etter stressende eller traumatiske opplevelser. Man kan også støtte kroppen ved ulike kroniske lidelser som astma eller tarmproblemer, søvnproblemer, kvalme, hodepine, hjerteflimmer osv.  Ved heling av beinbrudd eller etter operasjoner kan metoden være en støtte, og ikke minst ved tretthetstilstander. Metoden har sine røtter i Japan der den kalles Jin Shin.

TARA-metoden er en syntese av den gamle, japanske visdommen flettet sammen med moderne kunnskap om hjerne og nervesystem, skapt av nevropsykolog dr. Stephanie Mines. Her integreres østens energimedisin med vestens fysiologiske og nevrologiske kunnskap om stress, sjokk og traumer. Ved hjelp av kombinasjonen fingertrykk og samtale gjenvinnes fysisk og psykisk helse samtidig som kontakten til vår essens styrkes. Se www.tara-approch.org

Selvstøtte med TARA-metoden:

Kurset passer for alle som har lyst til å lære hvordan man balanserer nervesystemet og finner ro i seg selv etter å ha blitt overbelastet og stresset, og for alle som ønsker å støtte kropp/sinn/ånd-systemet. Det passer både for behandlere og andre som er nysgjerrige på hvordan kroppen og sinnet kan styrkes via energibehandling. Vi arbeider med 26 kraftfulle punkter på kroppen som fungerer som energi-sentre. Du lærer du hvordan du ved hjelp av fingertuppenes lette berøring av disse energi-sentrene påvirker nervesystemet, meridianene og organene i kroppen. Vi øver oss på enkle selv-behandlinger (flows) som vi kan bruke på oss selv og andre og som også kan innlemmes i andre behandlingsmetoder.

Pris: kr. 2300,- inkl. kursmateriell på norsk.

DATOER:

  1. og 2. juni 2019 kl 10-17og 10-16 hos Nordens lys i Gamlebyen i Fredrikstad.

TARA VIDEREGÅENDE KURS

For deg som har tatt grunn-kurset. Dette er en kurs-rekke over tre helger der du lærer å behandle andre og deg selv med en rekke flower som tar utgangspunkt i de 26 hellige punktene fra Jin Shin. Du vil også lære mer om nervesystemets reaksjoner på sjokk og traumer, samt om 5-element teorien og de 12 organ-meridianene. Du vil få et fantastisk repertoir i din selvhjelpskoffert eller som profesjonell behandler der du lærer flower for en rekke ulike tilstander knyttet til stress i nervesystemet, men også flower som kan hjelpe ved f. eks. astma, fordøyelsesproblemer, smerter, menstruasjons-problemer, hetetokter, høyt blodtrykk, betennelses-tilstander, depresjon eller fatigue. TARA-metoden er en suveren støttebehandling ved slike tilstander.

Du vil lære puls-diagnostisering og dermed starte en trening av egen sensitivitet som kan komme andre til gode når du skal hjelpe dem. Vi lytter til pulsene i kroppens energi-system gjennom våre følsomme fingertupper, og pulsene forteller en historie på et «språk» du lærer å tolke og forstå.

Undervisningen er en kombinasjon av teori og praksis, og du får et omfattende kursmateriale på norsk.

Denne kursrekken foregår hos Nordens lys i Fredrikstad (se www.nordenslys.no).

Høsten 2019:

Kurs 2: 21. og 22. september

Kurs 3: 19. og 20. oktober

Kurs 4: 7. og 8. desember

Pris pr. kurs: Kr 2300,- inkludert kursmateriell

I tillegg kommer en obligatorisk TARA-behandling mellom kurs 1 og 2 for de som ikke har mottatt denne behandlingen tidligere. Den varer i 90 minutter og koster kr. 650,- (full pris kr. 950,-)

Du kan lese mer om TARA-metoden andre steder her på nettsiden, bl.a. på bloggen.

FOREDRAG MED DR. STEPHANIE MINES

I første halvdel av mai har vi besøk av TARA-metodens grunnlegger, nevropsykolog Stephanie Mines. Hun holder foredrag om TARA-metoden (engelsk TARA Approach) torsdag 2. mai kl 18.30-21 hos Nordens lys.

Fredag 3. mai holder hun foredrag om sitt store engasjement for klimaet, der hun nettopp har arrangert en stor klimakonferanse på det økospirituelle stedet Findhorn i Skottland med mange spennende foredragsholdere fra hele verden. Hun vil fortelle fra konferansen kl. 18-30-21. Se www.nordenslys.no.

VELKOMMEN!