TARA-metoden

TARA-metoden er en energimedisin som kommer fra det gamle Japan. Der heter metoden Jin Shin. Dr. Stephanie Mines fra USA har skapt en syntese av den gamle kunnskapen med dagens moderne kunnskap om hjerne og nervesystem, og kalt metoden TARA Approach på engelsk.
TARA står for: Tools for Awakening Resources and Awareness. Det er muligheter for en bevissthetsmessig oppvåkning der vi handler ut fra empati, kjærlighet og respekt for alt levende. Via TARA-metoden kan vi hjelpe og støtte både oss selv og hverandre på veien mot et samfunn med større empati og ansvar for egen helse. Samtidig får du mulighet for kontakt med din høyere bevissthet.

Personlig har jeg erfart at denne behandlingen har hjulpet mennesker med en rekke ulike lidelser: astma og KOLS, smerter før og etter hofteoperasjoner, gjenoppliving av gammel skadet isjas-nerve, smertelindring ved beinbrudd, tarmproblemer, angst, sorg, høyt blodtrykk og andre stress-tilstander. Den er også svært godt egnet ved behandling av traumer, som jo er en høy-stress tilstand. Mange har også funnet (tilbake) sin sjelskontakt under behandlingen, noe som alltid er en dypt bevegende opplevelse.

For kurs 2019, se under Kurs og foredrag.